Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimet

Puusälekaihdin on tyylikäs klassikko, silti se sopeutuu kaikkiin sisustustyyleihin. Se on harmonisen ja hienostuneen tunnelman luoja, sekä erinomainen tilanjakajana ja näkösuojana. Valikoimamme tarjoaa suuren määrän erisävyisiä ja -kuvioisia puulajeja, mm kevyttä bambua. Trendikkäät värivaihtoehdot puhaltavat nopeasti uuden tyylin kodin, toimiston ja liiketilojen arkipäivään.

Puusälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä. Valittavana on sekä lamellien leveys (50, 35 ja 25mm), että puulaji ja väri. Sen lisäksi 2mm askelnaru, tai 13/24/38mm askelnauha  joko lamellien sävyyn, pirteään kontrastiväriin tai brodeerattuna eli kuviollisena. Säleet saa esim. kiiltäviksi lakattuna tai kosteutta kestäväinä.

Tuotantoprosessi alkaa raaka-aineen sahaamisella lankusta asti ja jatkuu aina viimeistelyyn ja valmiiseen tuotteeseen asti. Monta työvaihetta tehdään käsin. Puusälekaihdin on saatavilla myös moottoroituna.

Puukaihtimiimme käytetään FSC (Forest Stewardship Council)-merkittyä puuta, joka takaa sen että puu on peräisin metsästä joita on hoidettu huomioiden sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset intressit. Näin autamme suojelemaan luontoa.

 

Muut tuoteryhmät: